Onze visie

Kantoor Janssen, uw gids voor een onbezorgd leven.

Danny Janssen

Danny Janssen

Wij geloven in een sterke begeleiding van onze klanten in alle fases van hun leven. Wij willen de gids zijn doorheen de moeilijke financiële wereld. Zo willen we onze klanten helpen om hun levensdoelen te bereiken en hun te behoeden voor zware financiële tegenslagen, die hun toekomstplannen kunnen dwarsbomen. Hierbij is het nodig om een totaalvisie te hanteren, die we op regelmatige basis dienen te evalueren.

  • Een eerste bankkaart voor de student, eventueel een studielening.
  • Plannen om een huisje te bouwen…wij bieden je competitieve voorwaarden en omkaderen dit met het juiste fiscaal advies.
  • Een eigen zaak…wij hebben een ruime ervaring met zelfstandigen en ondernemers uit diverse sectoren. Eenmanszaak of grotere KMO…wij bieden je de juiste kredietvorm om de groei van je zaak te ondersteunen en je projecten te kunnen realiseren. Binnen onze moedermaatschappij BNP Paribas, hebben we toegang tot vrijwel elk financieel instrument.
  • Sparen voor opgroeiende kinderen, een leuke wagen, een droomvakantie…wij stellen je het juiste product voor, rekening houdend met jouw beleggersprofiel, je gezinssituatie en je toekomstvisie.
  • Waar sta ik op pensioenleeftijd? Over welk extra legaal pensioen dien ik te beschikken om een leuke levensstijl aan te houden en de dingen te kunnen doen, waarvoor ik tijdens mijn actieve carrière geen tijd heb gehad?
  • Mijn vermogen overlaten aan mijn kinderen, kleinkinderen of andere begunstigden…hoe doe ik dit? Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat mijn wensen gerespecteerd zullen worden en dit op een fiscaalvriendelijke manier?
  • Welke wensen heb ik voor een eventueel afscheid van deze wereld en zijn hiervoor de nodige voorzieningen getroffen?

Om onze klanten te helpen om hun toekomstplannen te realiseren, streven wij ernaar om op regelmatige basis een onderhoud met hen te hebben. Heeft U zelf echter een vraag of staat U voor een belangrijke beslissing, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen.

Ongetwijfeld kunnen wij Uw gids zijn!

Ons kantoor is gehouden tot het naleven van de “AssurMiFID-gedragsregels”. Meer informatie vindt u hier