ONZE ONAFHANKELIJKHEID…UW TROEF

In onze dagdagelijkse contacten met klanten, horen we meer en meer klachten over de onpersoonlijke aanpak van vele instellingen. Hierin willen wij anders zijn. Ons kantoor streeft ernaar om niet alleen kort bij onze klanten te staan, maar ook een zeer professionele en allround service aan te bieden. Ook wij omarmen de digitale communicatie, maar stellen het persoonlijk contact op de eerste plaats. Voor ons aanbod van bancaire producten en verzekeringen, werken we samen met diverse solide partners. Samen met de klant zoeken we naar de juiste invulling van zijn financieel vraagstuk en houden we rekening met zijn mening.
Deze onafhankelijkheid is niet alleen onze, maar ook jullie voornaamste troef. Wij verkopen niet “het product van de maand”, maar bieden enkel producten aan, waar we zelf ook volledig achter staan.
Als zelfstandig verzekeringsmakelaar zijn we bovendien sterker geplaatst om jullie belangen te verdedigen. We vergelijken de diverse voorstellen van onze partnermaatschappijen en wijzen hen duidelijk op hun verplichtingen bij schade.
Jullie wegwijs maken in de financiële wereld in alle onafhankelijkheid…
daar gaan we voor.

KANTOOR JANSSEN